neumann & søn aps

​Mange års erfaring i branchen

ET STABILT BROLÆGNINGSFIRMA

3 gode grunde til at vælge os

Neumann & Søn arbejder for dig og dine behov og ønsker. Derfor gøres arbejdet efter dit projekt og med vores gode erfaring som bagland. Se her, hvorfor du bør vælge os. Vi tilbyder naturligvis også omlægning af eksisterende belægninger efter specifikke kundeønsker.

Vi dækker et stort område.

God og velinformerende kundeservice.

Mange års erfaring som brolægger.

Hvem er Neumann & Søn?

​Vi er et familieejet firma med fokus på meget stærke relationer med vore kunder. Hos os kan du regne stærkt med at alle aftaler overholdes, og at dine projekter bliver fulgt til dørs hver gang i højeste kvalitet muligt.

Vi hjælper dig gerne med rådgivning i forhold til at vælge det rette materiale til dit projekt. Du kan ringe til os høre mere om fordele og ulemper ved stentyper og kvadratmeterpris på lægning af fliser og sten til fx ny indkørsel, haveanlæg, fortov og gårdmiljø.

er du interesseret?

Kontakt din brolægger allerede i dag

Har du en specifik opgave med flisearbejde, som du kunne tænke dig en pris på? Eller har du brug for kompetent rådgivning om den rette flisebelægning?

kontakt vores brolægger i Nordsjælland. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt. Du kan enten ringe til os på telefon 4026 3208, eller du kan skrive til vores e-mail nikolajneumann@live.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
logo

ydelser & services

Belægningsopgaver i Nordsjælland
​Brolægning for private og erhverv​

Renovering af terrasse og indkørsel

Se cookiedeklaration

kontaktoplysninger

firmaoplysninger

Neumann & Søn​ ApS

Gammelmosevej 125, 2800 Kgs. Lyngby

CVR-nummer: 39682974

© 2022 Neumann & Søn ApS. Alle rettigheder forbeholdes.​