neumann & søn aps

​Mange års erfaring i branchen

ET STABILT BROLÆGNINGSFIRMA

Brolægger i Lyngby og resten af Nordsjælland

Kunne du tænke dig en ny indkørsel, en flot havegang eller en stor fliseterrasse, hvor du kan sidde og nyde det gode vejr, og leder du efter en dygtig brolægger i Lyngby eller omegn? Så er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder brolægning i Lyngby og resten af Nordsjælland særligt for private boligejere, men vi løser også en lang række forskellige belægningsopgaver for kommuner og erhverv.

Når det kommer til brolægning, så findes der utrolig mange forskellige løsninger.


Du kan for eksempel vælge mellem utallige forskellige typer sten og fliser til din belægning, ligesom du også kan vælge mellem lige så mange forskellige mønstre, som fliserne eller stenene skal lægges i. Samtidig kan du også vælge mellem flere forskellige farver på de forskellige fliser.


Hver flise eller sten, og hvert mønster, giver hvert sit udtryk. Der er dermed stor forskel på, hvordan vi varetager vores brolægning i Nordsjælland alt afhængigt af, hvilke særlige ønsker du har til det færdige resultat.
Vi starter dog altid med at grave ud på det pågældende areal, hvor din nye belægning skal lægges, og herefter fylder vi op med stabilgrus og afrettergrus for til sidst at lægge de valgte fliser eller sten på i det ønskede mønster.

Hvad koster brolægning?

Vores priser på brolægning i Lyngby og hele Nordsjælland afhænger blandt andet af:

Hvor stor din flisebelægning skal være

Hvilke sten eller fliser du vælger

Hvilket mønster vi skal arbejde ud fra

Om du selv har indkøbt materialerne, eller om vi skal købe dem ind for dig.

Vi kan løse mange forskellige typer belægningsopgaver,
herunder både terrasser, indkørsler, havegange, fortove, parkeringspladser og gågader. Vi tilbyder dog altid attraktive brolægning-priser pr. kvm.

Kontakt vores brolægger i Nordsjælland og indhent et tilbud

Har du en specifik opgave, som du kunne tænke dig en pris på, eller har du brug for kompetent rådgivning? Så kontakt vores brolægger i Nordsjælland. Vi tilbyder både rådgivning og vejledning samt et godt tilbud. Du kan enten ringe til os på telefon 4026 3208, eller du kan skrive til vores e-mail nikolajneumann@live.dk.

er du interesseret?

Kontakt din brolægger allerede i dag

Har du en specifik opgave med flisearbejde, som du kunne tænke dig en pris på? Eller har du brug for kompetent rådgivning om den rette flisebelægning?

kontakt vores brolægger i Nordsjælland. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt. Du kan enten ringe til os på telefon 4026 3208, eller du kan skrive til vores e-mail nikolajneumann@live.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
logo

ydelser & services

Belægningsopgaver i Nordsjælland
​Brolægning for private og erhverv​

Renovering af terrasse og indkørsel

Se cookiedeklaration

kontaktoplysninger

firmaoplysninger

Neumann & Søn​ ApS

Gammelmosevej 125, 2800 Kgs. Lyngby

CVR-nummer: 39682974

© 2022 Neumann & Søn ApS. Alle rettigheder forbeholdes.​