neumann & søn aps

​Mange års erfaring i branchen

Anlægning af fortov for private, erhverv og kommuner

Vi dækker hele Nordsjælland

Skal du have anlagt et fortov på en privat eller offentlig vej eller rundt om din virksomhedsbygning, og leder du i den forbindelse efter et firma, der kan varetage opgaven til din tilfredshed? Så er du kommet til det rette sted.

Hos Neumann & Søn ApS finder du et alsidigt og erfarent brolæggerfirma, der har specialiseret sig inden for alle former for brolægningsopgaver, herunder bl.a. anlægning af fortov. Vi henvender os til både private boligejere, virksomheder og kommuner i hele Nordsjælland. Det kan f.eks. være i områderne omkring Lyngby, Hellerup og Gentofte.

For dig der stiller store krav til resultatet og servicen

Forventer du et resultat og en service i top? Så er vi hos Neumann & Søn et oplagt valg. Det vigtigste for os er vores kunders tilfredshed, og det indebærer bl.a., at vi udfører enhver belægning i højeste kvalitet, og at vi samtidig lytter til vores kunders ønsker og behov, så vi sammen kan finde frem til den bedst mulige løsning.

Når du vælger vores virksomhed, får du:

  • Professionel anlægning af fortov med over 20 års erfaring
  • ​Et resultat i højeste kvalitet, der lever op til dine ønsker og forventninger
  • ​En professionel service og kyndig rådgivning
  • ​Et stort udvalg af sten og fliser, som du kan vælge imellem

Vi har mere end 20 års erfaring med anlægning af fortov

Vi har mere end 20 års erfaring som brolægger, og vi har et stort og velassorteret udvalg af sten og fliser, som du kan vælge imellem, således at du kan få lige netop den løsning, det matcher de øvrige omgivelser, og som stemmer overens med dine forventninger til det færdige resultat. Derudover kan vi naturligvis lægge de valgte sten og fliser i ethvert ønsket mønster.

Kontakt os for en indledende dialog

Du er velkommen til at kontakte os for en indledende dialog omkring din opgave. Vi tilbyder anlægning af fortov samt have- og parkanlæg og alle andre former for belægningsarbejde for privatpersoner, erhverv og kommuner i Lyngby, Gentofte, Hellerup og omegn samt i resten af Nordsjælland

er du interesseret?

Kontakt din brolægger allerede i dag

Har du en specifik opgave med flisearbejde, som du kunne tænke dig en pris på? Eller har du brug for kompetent rådgivning om den rette flisebelægning?

kontakt vores brolægger i Nordsjælland. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt. Du kan enten ringe til os på telefon 4026 3208, eller du kan skrive til vores e-mail nikolajneumann@live.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
logo

ydelser & services

Belægningsopgaver i Nordsjælland
​Brolægning for private og erhverv​

Renovering af terrasse og indkørsel

Se cookiedeklaration

kontaktoplysninger

firmaoplysninger

Neumann & Søn​ ApS

Gammelmosevej 125, 2800 Kgs. Lyngby

CVR-nummer: 39682974

© 2022 Neumann & Søn ApS. Alle rettigheder forbeholdes.​