neumann & søn aps

​Mange års erfaring i branchen

Parkanlæg anlægges med over 20 års erfaring

Etablering af parkanlæg i hele Nordsjælland

Skal du have anlagt et parkanlæg, og leder du i den forbindelse efter et erfarent brolæggerfirma, der både har erfaringen og kompetencerne til at varetage opgaven og samtidig sikre dig et tilfredsstillende resultat? Så er vi hos Neumann & Søn ApS et oplagt valg.

Vi er en alsidig brolægger med mere end 20 års erfaring inden for anlægning af parkanlæg og andre former for belægnings- og anlægsarbejde. Vi varetager opgaver for både privatpersoner, erhvervskunder og for kommuner i vores eget lokalområde omkring Lyngby, Gentofte og Hellerup, men vi tager også gerne imod opgaver fra kunder andre steder i Nordsjælland.

Vi lægger vægt på god service og et tilfredsstillende resultat

Hos os går god service og et tilfredsstillende resultat hånd i hånd. For at vi kan sikre dig lige netop det resultat, som du forventer, så bruger vi den nødvendige tid på at afdække dine ønsker og behov og eventuelt komme med ideer og gode råd, såfremt du ønsker det. Vi har anlagt parkanlæg i mange år, og vi har derfor stor erfaring at trække på i forhold til både valg af sten, fliser og lignende.

Vi sørger for at etablere et parkanlæg, der holder i de næste mange år. Vi ved, hvordan underlaget skal bygges korrekt op for at sikre, at en belægning ikke skrider eller bliver ujævn. Vi har et stort udvalg af fliser og sten, som du kan vælge imellem, og de kan hver især lægges i utallige forskellige mønstre, således at du kan få lige præcis det resultat, som du drømmer om.​

5 fordele ved at vælge vores brolæggerfirma

Der er flere gode grunde til, hvorfor du med stor fordel kan vælge lige netop vores firma, når du skal have etableret et parkanlæg et sted i Nordsjælland. Her kan særligt fremhæves følgende 5 fordele ved at vælge os:

  1. ​Vi har mere end 20 års erfaring
  2. ​Vi kan udføre alle former for belægningsarbejde og kan således varetage hele opgaven
  3. ​Vi lægger vægt på en professionel kundeservice
  4. ​Vi har et stort udvalg af fliser og sten
  5. ​Vi sikrer dig et tilfredsstillende resultat

er du interesseret?

Kontakt din brolægger allerede i dag

Har du en specifik opgave med flisearbejde, som du kunne tænke dig en pris på? Eller har du brug for kompetent rådgivning om den rette flisebelægning?

kontakt vores brolægger i Nordsjælland. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt. Du kan enten ringe til os på telefon 4026 3208, eller du kan skrive til vores e-mail nikolajneumann@live.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
logo

ydelser & services

Belægningsopgaver i Nordsjælland
​Brolægning for private og erhverv​

Renovering af terrasse og indkørsel

Se cookiedeklaration

kontaktoplysninger

firmaoplysninger

Neumann & Søn​ ApS

Gammelmosevej 125, 2800 Kgs. Lyngby

CVR-nummer: 39682974

© 2022 Neumann & Søn ApS. Alle rettigheder forbeholdes.​