neumann & søn aps

​Mange års erfaring i branchen

renovering og nylægning

Vi etablerer ny indkørsel fra bunden

Lad et erfarent team lægge eller renovere din indkørsel

Er du træt af hver dag at køre ind på de skæve og ujævne fliser i indkørslen, og kunne du tænke dig en ny belægning? Eller skal du have lagt en hel ny indkørsel? Så er du kommet til det rette brolæggerfirma.


Neumann & Søn har mere end 20 års erfaring med lægning af indkørsel og andre belægningsopgaver, som vi varetager for kunder i hele Nordsjælland. Heriblandt har vi løst mange opgaver i Lyngby, Gentofte, Hellerup og omegn.

Få et holdbart resultat, der holder i mange år fremover

Der gælder nogle særlige forhold, når der skal lægges ny indkørsel sammenlignet med en almindelig havesti. En indkørsel skal kunne holde til den tunge trafik, der kører på fliserne, og derfor er det vigtigt, at belægningen bliver udført korrekt. Ellers kan du risikere, at fliserne synker ned og bliver ujævne. Vi sørger altid for, at du får et pænt og holdbart resultat, der kan holde til den tunge trafik, der er i en indkørsel – uanset hvor mange biler, du skal have holdene.

er du interesseret?

Kontakt din brolægger allerede i dag

Har du en specifik opgave med flisearbejde, som du kunne tænke dig en pris på? Eller har du brug for kompetent rådgivning om den rette flisebelægning?

kontakt vores brolægger i Nordsjælland. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt. Du kan enten ringe til os på telefon 4026 3208, eller du kan skrive til vores e-mail nikolajneumann@live.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
logo

ydelser & services

Belægningsopgaver i Nordsjælland
​Brolægning for private og erhverv​

Renovering af terrasse og indkørsel

Se cookiedeklaration

kontaktoplysninger

firmaoplysninger

Neumann & Søn​ ApS

Gammelmosevej 125, 2800 Kgs. Lyngby

CVR-nummer: 39682974

© 2022 Neumann & Søn ApS. Alle rettigheder forbeholdes.​