neumann & søn aps

​Mange års erfaring i branchen

ET STABILT BROLÆGNINGSFIRMA

Ny terrasse med en flot flisebelægning

Drømmer du om at få lagt en ny terrasse i fliser, der skaber rammerne om udelivet i haven, er du kommet til det helt rette firma. Hos Neumann & Søn er vi eksperter i flisearbejde, som vi udfører for både privatpersoner og erhvervskunder i Lyngby, Hellerup, Gentofte og hele det øvrige Nordsjælland.

Få renoveret indkørslen og terrassen i samme omgang

En del af vores kunder vælger at få foretaget en større renovering af både terrasse og indkørsel i samme omgang. På den måde har du mulighed for at få en ny indkørsel og en ny terrasse, der matcher i forhold til både stil og materialevalg, og samtidig slipper du for at skulle have brolæggere ud til din adresse af flere forskellige omgange.

Hvad koster en ny terrasse?

​Der er en række forskellige faktorer, der er afgørende for, hvor meget det koster at få belagt en ny terrasse. Vores priser afhænger blandt andet af:

Hvor stor terrassen skal være

Om vi først skal fjerne en gammel belægning

Om vi skal lægge indkørsel i samme omgang

Hvilken type sten eller fliser du vælger

Hvilket mønster stenene eller fliserne skal lægges i

Uanset hvad er du altid garanteret et flot resultat i højeste kvalitet til en billig pris, når du vælger at lade os stå for arbejdet, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget projektet kommer til at koste dig, inden vi går i gang.​

Vælg mellem mange forskellige typer sten eller fliser

Hos os har du mulighed for at få lige netop den belægning, du kunne tænke dig, og som passer til husets stil. Du kan vælge mellem et stort udvalg af forskellige typer sten og fliser i forskellige størrelser, som kan lægges i utallige forskellige mønstre.

Kontakt os for rådgivning eller et uforpligtende tilbud

Har du brug for rådgivning omkring de forskellige løsninger, vi kan tilbyde, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på en ny terrasse, kan vi kontaktes på enten telefon 4026 3208 eller e-mail nikolajneumann@live.dk.

er du interesseret?

Kontakt din brolægger allerede i dag

Har du en specifik opgave med flisearbejde, som du kunne tænke dig en pris på? Eller har du brug for kompetent rådgivning om den rette flisebelægning?

kontakt vores brolægger i Nordsjælland. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt. Du kan enten ringe til os på telefon 4026 3208, eller du kan skrive til vores e-mail nikolajneumann@live.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
logo

ydelser & services

Belægningsopgaver i Nordsjælland
​Brolægning for private og erhverv​

Renovering af terrasse og indkørsel

Se cookiedeklaration

kontaktoplysninger

firmaoplysninger

Neumann & Søn​ ApS

Gammelmosevej 125, 2800 Kgs. Lyngby

CVR-nummer: 39682974

© 2022 Neumann & Søn ApS. Alle rettigheder forbeholdes.​