neumann & søn aps

​Mange års erfaring i branchen

Støttemur opbygges efter dine ønsker

Opbygning af støttemur for private, erhverv og kommuner

Skråner din grund, eller har du store niveauforskelle på grunden, så kan en støttemur være en rigtig god løsning for at holde jorden på plads og samtidig give et utroligt flot visuelt look.

Hos Neumann & Søn ApS er vi specialister inden for opsætning af støttemur, og vi henvender os til både private husejere, erhvervskunder og kommuner. Det kan f.eks. være i Lyngby, Hellerup, Gentofte og omegn, men vi kører også gerne ud til opgaver i det øvrige Nordsjælland, hvis det er her, du har brug for en dygtig og erfaren brolægger.

Vælg mellem mange forskellige typer sten

En støttemur kan bygges op af mange forskellige typer sten alt afhængigt af, hvordan du ønsker, at støttemuren skal se ud. Du kan f.eks. vælge natursten, der varierer i størrelse, form og farve for et meget naturligt look, eller du kan vælge sten i beton for et mere moderne og stilrent look.

Hvad koster en støttemur?

Der kan være stor forskel på, hvor meget det koster at bygge en støttemur. Vores priser varierer fra opgave til opgave og afhænger bl.a. af:

  • Hvor lang støttemuren skal være
  • ​Hvor høj støttemuren skal være
  • ​Hvilke sten den skal bygges op af
  • ​Hvor lang tid vi skal bruge på at klargøre området

Vi udarbejder derfor gerne et skræddersyet tilbud til dig med en fast og billig pris på lige netop den støttemur, som du kunne tænke dig at få bygget.

Vi står klar med kompetent rådgivning og vejledning

Vi har mere end 20 års erfaring inden for alle typer flisebelægning og brolægningsarbejde, og vi ønsker at sikre os, at du får lige netop det resultat, som du kunne tænke dig. Derfor deler vi gerne ud af vores viden i form af inspiration, gode råd og vejledning, så vi sammen kan finde frem til en tilfredsstillende løsning.

Det kan f.eks. være, at du er i tvivl om, hvor høj eller hvor lang støttemuren skal være, eller hvilken type sten den skal bygges op af.

Vi hjælper både kommuner, virksomheder og privatpersoner i Lyngby, Hellerup, Gentofte og resten af Nordsjælland med opbygning af støttemur.

er du interesseret?

Kontakt din brolægger allerede i dag

Har du en specifik opgave med flisearbejde, som du kunne tænke dig en pris på? Eller har du brug for kompetent rådgivning om den rette flisebelægning?

kontakt vores brolægger i Nordsjælland. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt. Du kan enten ringe til os på telefon 4026 3208, eller du kan skrive til vores e-mail nikolajneumann@live.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
logo

ydelser & services

Belægningsopgaver i Nordsjælland
​Brolægning for private og erhverv​

Renovering af terrasse og indkørsel

Se cookiedeklaration

kontaktoplysninger

firmaoplysninger

Neumann & Søn​ ApS

Gammelmosevej 125, 2800 Kgs. Lyngby

CVR-nummer: 39682974

© 2022 Neumann & Søn ApS. Alle rettigheder forbeholdes.​