neumann & søn aps

​Mange års erfaring i branchen

Belægningsarbejde for private husejere, kommuner og virksomheder

Vi har over 20 års erfaring inden for brolægning

Kunne du tænke dig at få anlagt en ny indkørsel med en flisebelægning, der kan holde til trafik fra biler i de næste mange år, eller skal du på vegne af din kommune have belagt en gågade eller et torv med fliser? Uanset hvilken form for belægningsarbejde du har, så kan vi hos Neumann & Søn ApS varetage din opgave.

Vi har mere end 20 års erfaring inden for brolægning, og vi kan udføre enhver opgave for både kommuner, virksomheder og private husejere. Vi varetager typisk opgaver for kunder i Lyngby, Hellerup, Gentofte og omegn, men vi kører også gerne ud til belægningsopgaver i resten af Nordsjælland.

Vores kunder er kvalitetsbevidste og lægger stor vægt på at få et flot resultat, der kan holde i mange år, samtidig med at de sætter pris på den gode service, som vi leverer både før, under og efter belægningsarbejdet.

Hvilke former for belægningsarbejde kan vi udføre?

Vi har både erfaringen og kompetencerne til at udføre alle former for belægningsarbejde for både kommuner, private husejere og erhvervskunder. Det kan f.eks. være:

Vælg mellem mange forskellige typer sten og fliser

For at kunne sikre dig lige netop det resultat, som du drømmer om, så har du hos os mulighed for at vælge mellem et stort udvalg af både sten og fliser, som kan lægges i et utal af forskellige mønstre. På den måde kan du få en unik belægning, præcis som du ønsker den.

Få beregnet en pris på dit belægningsarbejde

Kunne du tænke dig på forhånd at vide, hvor meget dit belægningsarbejde kommer til at koste dig? Så kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og udfører altid belægningsarbejde i højeste kvalitet for både privatpersoner, erhvervskunder og kommuner i Lyngby, Gentofte, Hellerup og resten af Nordsjælland.

er du interesseret?

Kontakt din brolægger allerede i dag

Har du en specifik opgave med flisearbejde, som du kunne tænke dig en pris på? Eller har du brug for kompetent rådgivning om den rette flisebelægning?

kontakt vores brolægger i Nordsjælland. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt. Du kan enten ringe til os på telefon 4026 3208, eller du kan skrive til vores e-mail nikolajneumann@live.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
logo

ydelser & services

Belægningsopgaver i Nordsjælland
​Brolægning for private og erhverv​

Renovering af terrasse og indkørsel

Se cookiedeklaration

kontaktoplysninger

firmaoplysninger

Neumann & Søn​ ApS

Gammelmosevej 125, 2800 Kgs. Lyngby

CVR-nummer: 39682974

© 2022 Neumann & Søn ApS. Alle rettigheder forbeholdes.​