Neumann & Søn

Vi etablerer ny indkørsel fra bunden

Lad et erfarent team lægge eller renovere din indkørsel

Er du træt af hver dag at køre ind på de skæve og ujævne fliser i indkørslen, og kunne du tænke dig en ny belægning? Eller skal du have lagt en hel ny indkørsel? Så er du kommet til det rette brolæggerfirma.

Neumann & Søn har mere end 20 års erfaring med lægning af indkørsel og andre belægningsopgaver, som vi varetager for kunder i hele Nordsjælland. Heriblandt har vi løst mange opgaver i Lyngby, Gentofte, Hellerup og omegn.

Få et holdbart resultat, der holder i mange år fremover

Der gælder nogle særlige forhold, når der skal lægges ny indkørsel sammenlignet med en almindelig havesti. En indkørsel skal kunne holde til den tunge trafik, der kører på fliserne, og derfor er det vigtigt, at belægningen bliver udført korrekt. Ellers kan du risikere, at fliserne synker ned og bliver ujævne.

Vi sørger altid for, at du får et pænt og holdbart resultat, der kan holde til den tunge trafik, der er i en indkørsel – uanset hvor mange biler, du skal have holdene.

Kontakt os endelig og få et uforpligtende tilbud

Hvad koster en ny indkørsel?

Hvor meget en ny indkørsel koster, varierer meget fra opgave til opgave. Prisen kommer helt an på, hvor stor en indkørsel du enten har eller skal have lavet, og om der er en eksisterende belægning, som vi skal pille op, før vi kan gå i gang med den nye belægning. Derudover afhænger prisen også af, hvilke fliser vi skal lægge, og om de skal lægges i et særligt mønster.

Uanset om der er tale om en større eller mindre opgave, så kan du altid forvente at få en rigtig god pris på din nye indkørsel, når du lader os stå for opgaven, ligesom du også altid kan forvente at få et flot resultat, som kan holde i mange år.

Få en pris på din nye indkørsel

Vi lægger ny indkørsel i hele Nordsjælland, så tag endelig fat i os, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave. Ring på tlf. 40 26 32 08 eller skriv til e-mail nikolajneumann@live.dk.

Services

  • Brolægning
  • Belægning
  • Renovering

Kontaktinfo

Adresse

Made with love by Joline. All rights Reserved.