neumann & søn aps

​Mange års erfaring i branchen

Nyanlæg etableres med over 20 års erfaring

For private, virksomheder og kommuner

Kunne du tænke dig at få anlagt en flisebelægning i din have, en parkeringsplads ved din virksomhed, eller skal du have lagt et nyt fortov på en offentlig vej? Hvis du er kvalitetsbevidst, og hvis du leder efter en virksomhed, der kan varetage lige netop dit nyanlæg, så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Neumann & Søn ApS har vi mere end 20 års erfaring inden for brolægning, og vi varetager mange forskelligartede opgaver for både private husejere, forskellige former for erhvervskunder samt for kommuner i hele Nordsjælland. Fra vores base i Lyngby kører vi bl.a. ud til projekter i vores eget lokalområde, i Gentofte, Hellerup og omegn, men vi dækker som nævnt et stort geografisk område.

Vi kan varetage alle former for belægningsopgaver

Da vores virksomhed har specialiseret sig inden for brolægning, så kan vi varetage alle former for belægningsopgaver for vores kunder. Det indebærer bl.a.:

Vi har et stort sortiment af sten og fliser, som du kan vælge imellem, ligesom vi kan lægge belægninger i mange forskellige mønstre, så du kan få lige netop det resultat, du drømmer om.

Få inspiration og rådgivning i forbindelse med nyanlæg

Vi lægger stor vægt på at udføre vores arbejde i højeste kvalitet og samtidig levere den bedste service. Derfor bruger vi altid den nødvendige tid på at sikre os, at vi forstår dine ønsker og behov i forhold til dit nyanlæg, og har du brug for inspiration, rådgivning eller vejledning, står vi altid til din rådighed.

Vi etableret nyanlæg for både private husejere, kommuner og virksomheder i Lyngby, Gentofte, Hellerup og omegn samt i hele det øvrige Nordsjælland, og med mere end 20 års erfaring kan vi sikre dig et flot resultat i højeste kvalitet.

er du interesseret?

Kontakt din brolægger allerede i dag

Har du en specifik opgave med flisearbejde, som du kunne tænke dig en pris på? Eller har du brug for kompetent rådgivning om den rette flisebelægning?

kontakt vores brolægger i Nordsjælland. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt. Du kan enten ringe til os på telefon 4026 3208, eller du kan skrive til vores e-mail nikolajneumann@live.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
logo

ydelser & services

Belægningsopgaver i Nordsjælland
​Brolægning for private og erhverv​

Renovering af terrasse og indkørsel

Se cookiedeklaration

kontaktoplysninger

firmaoplysninger

Neumann & Søn​ ApS

Gammelmosevej 125, 2800 Kgs. Lyngby

CVR-nummer: 39682974

© 2022 Neumann & Søn ApS. Alle rettigheder forbeholdes.​