Neumann & Søn

Mange års erfaring i branchen

Et stabilt brolægningsfirma

Ny terrasse med en flot flisebelægning

Drømmer du om at få lagt en ny terrasse i fliser, der skaber rammerne om udelivet i haven, er du kommet til det helt rette firma. Hos Neumann & Søn er vi eksperter i flisearbejde, som vi udfører for både privatpersoner og erhvervskunder i Lyngby, Hellerup, Gentofte og hele det øvrige Nordsjælland.

Få renoveret indkørslen og terrassen i samme omgang

En del af vores kunder vælger at få foretaget en større renovering af både terrasse og indkørsel i samme omgang. På den måde har du mulighed for at få en ny indkørsel og en ny terrasse, der matcher i forhold til både stil og materialevalg, og samtidig slipper du for at skulle have brolæggere ud til din adresse af flere forskellige omgange.

Vælg mellem mange forskellige typer sten eller fliser

Hos os har du mulighed for at få lige netop den belægning, du kunne tænke dig, og som passer til husets stil. Du kan vælge mellem et stort udvalg af forskellige typer sten og fliser i forskellige størrelser, som kan lægges i utallige forskellige mønstre.

Kontakt os endelig og få et uforpligtende tilbud

Hvad koster en ny terrasse?

Der er en række forskellige faktorer, der er afgørende for, hvor meget det koster at få belagt en ny terrasse. Vores priser afhænger blandt andet af:

  • Hvor stor terrassen skal være
  • Om vi først skal fjerne en gammel belægning
  • Om vi skal lægge indkørsel i samme omgang
  • Hvilken type sten eller fliser du vælger
  • Hvilket mønster stenene eller fliserne skal lægges i

Uanset hvad er du altid garanteret et flot resultat i højeste kvalitet til en billig pris, når du vælger at lade os stå for arbejdet, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget projektet kommer til at koste dig, inden vi går i gang.

Kontakt os for rådgivning eller et uforpligtende tilbud

Har du brug for rådgivning omkring de forskellige løsninger, vi kan tilbyde, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på en ny terrasse, kan vi kontaktes på enten telefon 4026 3208 eller e-mail nikolajneumann@live.dk.

Services

  • Brolægning
  • Belægning
  • Renovering

Kontaktinfo

Adresse

Made with love by Joline. All rights Reserved.