Neumann & Søn

Mange års erfaring i branchen

Ny indkørsel i Nordsjælland etableres med over 20 års erfaring

Er du træt af hver dag at køre ind på de skæve og ujævne fliser i indkørslen, og kunne du tænke dig en ny belægning i indkørsel? Eller skal du have lagt en hel ny indkørsel i Nordsjælland? Så er du kommet til det rette brolæggerfirma.

Hos Neumann & Søn har vi 20 års erfaring med forskellige former for belægningsopgaver, som vi løser for kunder i hele Nordsjælland, og vi kommer også gerne hjem til dig og får lagt en flot, ny indkørsel.

Vi sikrer et holdbart resultat, der er beregnet til køretøjer

Der gælder nogle særlige forhold, når der skal lægges en indkørsel sammenlignet med en almindelig havesti. En indkørsel skal kunne holde til den tunge trafik, der kører på fliserne, og derfor er det vigtigt, at belægningen bliver udført korrekt. Ellers kan du risikere, at fliserne synker ned og bliver ujævne.

Vi sørger altid for, at du får et pænt og holdbart resultat, der kan holde til den tunge trafik, der er i en indkørsel – uanset hvor mange biler du skal have holdene.

Kontakt os endelig og få et uforpligtende tilbud

Hvad koster en ny indkørsel?

Hvor meget en ny indkørsel koster varierer meget fra opgave til opgave. Prisen kommer helt an på, hvor stor en indkørsel du enten har eller skal have lavet, og om der er en eksisterende belægning, som vi skal pille op, før vi kan gå i gang med den nye belægning. Derudover afhænger prisen også af, hvilke fliser vi skal lægge, og om de skal lægges i et særligt mønster.

Uanset om der er tale om en større eller mindre indkørsel, så kan du altid forvente at få en rigtig god pris på din nye indkørsel, når du lader os stå for opgaven, ligesom du også altid kan forvente at få et flot resultat, som kan holde i mange år.

Kontakt os og indhent et tilbud på en ny indkørsel i Nordsjælland

Vi lægger ny indkørsel i Nordsjælland, så tag endelig fat i os, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave. Ring på telefon 40 26 32 08 eller skriv til e-mail nikolajneumann@live.dk.

Services

  • Brolægning
  • Belægning
  • Renovering

Kontaktinfo

Adresse

Neumann & Søn
Gammelmosevej 125
2800 Kgs. Lyngby

Made with love by Joline. All rights Reserved.